Liderul Unirea Mircesti primeste, duminica, incepand cu ora 12:00, vizita Flacarei Erbiceni, in cel mai ofertant joc al etapei a XXII-a a Ligii a IV-a. In ciuda faptului ca Erbiceniul se afla intr-o cadere vizibila – doua infrangeri consecutive, respectiv trei esecuri in 2017 – deplasarea de la Mircesti ar putea sterge multe din problemele cu care se confrunta echipa lui Irinel Ionescu. Si afirmam acest lucru prin prisma victoriei la “masa verde” dictate de AJF Iasi in meciul tur, atunci cand, dupa nenumarate amanari, Mircestiul a pus mana pe toate cele 3 puncte datorita unei decizii luate de comisiile din cadrul AJF.

Unirea Mircesti este echipa care a iernat in fotoliul de lider, avand un meci mai mult disputat decat Unirea Ruginoasa. Adevarata rocada, insa, s-a realizat in etapa precedenta, dupa victoria Mircestiului de la Ciurea (3-0), coroborata cu insuccesul celor din Ruginoasa (1-3 vs Steaua Magica).

Un alt duel interesant se anunta la Lungani, acolo unde se va deplasa echipa cotata cu a treia sansa la castigarea campionatului, Steaua Magica.

La Ruginoasa vine Olimpia Popricani, in timp ce Stejarul Sinesti da piept cu Vointa Motca. Viitorul Harlau incearca sa se trezeasca din pumni in compania lui CS Tomesti, dupa infrangerea neprogramata de la Popricani.

Si daca tot am amintit de comisiile AJF, incheiem prin a trece in revista si victoria lui Stejarul Barnova la “masa verde” in deplasarea de la Motca. Desi scorul stabilit pe teren a fost 2-1 in favoarea Vointei Motca, punctele au intrat in contul Barnovei din cauza jucatorilor folositi “pe fals” de gazde.

PROGRAMUL COMPLET AL ETAPEI A XXII-A

Unirea Mircesti-Flacara Erbiceni
Gloria Baltati-Stejarul Barnova
Stejarul Sinesti-Vointa Motca
Unirea Scanteia-CS Ciurea
Unirea Ruginoasa-Olimpia Popricani
Viitorul Lungani-Steaua Magica
Viitorul Harlau-CS Tomesti

Leave a Reply

Your email address will not be published.