Echipa de futsal CSM Politehnica Iași va întâlni Informatica Timișoara, în etapa a XIII-a a Ligii I, astăzi, de la ora 17:30, în Sala Constantin Jude.

Ieșenii, antrenați de Nelu Stancea, trec printr-o perioadă bună în Liga I, în șase meciuri având trei victorii, un egal și două înfrângeri, acestea venind împotriva celor mai bune echipe din România, Deva(0-3) și Odorheiu Secuiesc(3-4). Înaintea meciului de astăzi, moldovenii se află pe locul șase în clasament, cu 14 puncte. În schimb, timișorenii sunt pe locul al treilea, cu 29 de puncte, la un punct distanță de locul secund și la trei de primul loc, ocupat de Odorheiu Secuiesc. Informatica este neînvinsă în acest sezon și are patru victorii consecutive, dintre care ultima împotriva liderului Ligii I. Doar Deva a mai rămas neînvinsă în acest sezon competițional.

CSM Politehnica mai are un singur joc de disputat în acest an, acasă, lunea viitoare, împotriva celor de la United Galați.

Meciul dintre Informatica Timișoara și CSM Politehnica poate fi vizionat pe pagina de Facebook Futsal Romania sau pe canalul de youtube Futsal Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.