CSM Botosani și-a prezentat noile achiziții. Florin Ciubotariu, Bogdan Soldanescu și Cristian Adomnicai au semnat astăzi contractele cu gruparea locala. Contractele sunt valabile 3 sezoane.

Bogdan Soldanescu este inter și pivot, are 34 de ani și a jucat la Universitatea Suceava, HCM Constanta, Dunărea Călărași și Energia Tg. Jiu.
“Sper să joc cât mai bine, să pot ajuta echipa la îndeplinirea obiectivelor și să putem forma un grup care să se bată la porțile ligii naționale”, a afirmat Bogdan Șoldănescu.

Florin Ciubotariu are 35 de ani, este extrema stângă și are peste 300 de goluri în ultimele 3 sezoane de prima ligă, la Universitatea Suceava.
“Important este să practicăm un joc cât mai bun și să facem tot posibilul să aducem oamenii la sală. Și ei fac parte din echipă și în foarte multe moment o sală plină te împinge de la spate”, a declarat Florin Ciubotariu.

Cristian Adomnicai este inter dreapta și are 38 de ani. Potaissa Turda, Odorheiu Secuiesc și Universitatea Suceava sunt echipele la care a jucat acesta.
“Este un proiect foarte bine elaborate. Datorită proiectului și domnului Cătălin Stoleru am venit aici. Sper să am o evoluție cât mai bună și mai convingătoare și să ajut la îndeplinirea obiectivelor”, a precizat Cristian Adomnicăi.

CSM Botoșani le urează mult succes și cât mai multe performante în tricoul echipei noastre.

sursa: comunicat de presa

Leave a Reply

Your email address will not be published.