Formația antrenată de Rareș Puni a obținut primul succes din actuala ediție de Divizia A1 volei feminin, chiar pe teren propriu, contra celor de la  CSU Medicina Tg. Mureş, cu scorul de 3-1.

În formula de start Evgenja Milivojevic – Maria Graboveţcaia, Andra Streşină, Jelena Cvijovic, Ana Maria Ursachi, Alina Gagea – Roxana Pintea (libero), Penicilina a câştigat ușor primul set al partidei, 25-16. În setul al doilea, ieșencele au intrat mai relaxate, iar oaspetele au surprins întreaga asisență cu determinarea lor, Medicina Tg. Mureș fiind o echipă formată de jucătoare tinere, cea mai în vârstă jucătoare având 24 de ani. A doua parte a fost pierdută de Penicilina, 21-25, dar a fost un duș rece pentru elevele lui Rareș Puni, acestea revenind foarte bine în joc în partea a treia, câștigând cu 25-17. Ultimul set a fost câștigat cu același scor, iar Penicilina a învins cu 3-1 în cea de a doua etapă a Diviziei A1, câștigând primele trei puncte ale sezonului.

Următorul meci al Penicilinei va fi împotriva campioanei României la volei, Alba Blaj, pe 27 octombrie, formație care nu a pierdut nici măcar un set în două meciuri disputate până acum. Până atunci, miercuri, Penicilina va juca cu Universitatea Cluj în faza I a Cupei României.

Antrenorul ieșencelor, Rareș Puni, va fi prezent în această seara, de la ora 20:00, în studioul VIVA FM. Așteptăm întrebările voastre pe pagina de facebook Sport Moldova și la 0753.100.300. Emisiunea va fi LIVE pe 105 FM și pe vivafmiasi.ro/live.

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.