În această seară, la Iași, va avea loc Dynamite Fighting Show, eveniment programat de la ora 20.00, la Sala Polivalentă. Luptătorii galei s-au aflat aseară față în față, la cântarul oficial. Evenimentul s-a lăsat cu declarații care promit spectacol total în această seară, la Iași. Tolea Ciumac a promis că îl va băga pe adversarul său în tomberonul cu care a venit la eveniment, în timp ce Rambo i-a adus lui Tolea un cupon de pensie.

”Tot ai spus că vrei să te întorci pe șantier, te trimite tata mâine pe șantier! Nu am făcut proba să văd dacă încape în tomberon, dar mâine seară asta încerc. Va fi un spectacol total. Mă mir că am prima șansă la pariuri, este pentru prima dată când sunt cotat favorit. Nu știu dacă e un avantaj că am 50 de kilograme în plus. Când unul fuge și tu cu 50 de kilograme în plus trebuie să-l prinzi”, a declarat Tolea.

”Am un cadou pentru Tolea Ciumac. Mâine seară îl voi pensiona. Mâine, după ce îl bat, îi înmânez personal cuponul de pensie. Abia aștept meciul de mâine și voi câștiga, cu siguranță. Nu e o problemă că are mai multe kilograme decât mine. Va cădea de acolo, de sus. I-am adus cuponul de pensie. După ce îl bat, dacă vrea să mai urce în ring în altă gală, trebuie să ceară voie de la mine. Dacă pierd eu, plec pe șantier. Dar știu că nu o să fie așa. A venit cu tomberonul la cântar, dar după ce îl bat, îl fac pachet și îl bag eu în tomberon”, a răspuns Rambo al Moldovei.

În această seară, va urca în ring și Bogdan Năstase, care va avea un oponent din Rep. Moldova. ”Sunt foarte pregătit. I-am dat o sticlă de Cotnari, să vadă ce vin bun avem noi, că ei nu prea au așa ceva. Dar să bea vinul după meci, nu înainte. Vreau să-l prind treaz, să mă bat cu el. Să vină ieșenii alături de mine, că o să fac cel mai tare meci”, a declarat Bogdan Năstase.

Cele 10 lupte vor avea loc în această seară, începând cu ora 20, la Sala Polivalentă din Iași, iar main-event este meciul dintre Tolea Ciumac și Florin Lambagiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.