Politehnica Iași joacă astăzi un nou meci extrem de important în ceea ce privește lupta la coada clasamentului. Trupa antrenată de Mircea Rednic primește vizita formației FC Hermannstadt, în ultima etapă a turului play-out-ului Ligii 1. Alb-albaștrii au un moral bun după victoria de etapa trecută, de la Ploiești și au nevoie de continuitate pentru a reuși să scape de emoțiile zonei roșii.

Şi ei sunt într-o situaţie delicată. Au pierdut două meciuri pe un fond bun. Nu poate face minuni un antrenor care vine într-o ţară străină. Trebuie să fim foarte serioşi şi să tratăm meciul cu multă ambiţie şi agresivitate pentru că altfel toată munca a fost degeaba. Au jucători cu multe calităţi, noi trebuie să avem continuitate. Nu avem accidentaţi. Am tot lotul la dispoziţie, vom aborda meciul cu toată seriozitatea şi încrederea”, a spus Rednic la finalul meciului cu Chindia.

Rednic are la dispoziție întregul lot, iar câțiva jucători au arătat deja că sunt într-o revenire de formă importantă: Cristea a pasat de două ori decisiv, Luckassen și Chacana au marcat pentru prima dată, Breeveld redevine jucătorul din startul sezonului, iar lui Horșia au început să îi iasă driblingurile. Tehnicianului din Copou îi rămâne doar să fie inspirat din nou, pentru a alege primul 11 care poate aduce puțină liniște în Copou, într-o perioadă în care chiar este nevoie.

Partida dintre Politehnica Iași și Hermannstadt este programată astăzi, de la ora 20.00 și se va disputa cu porțile închise.

foto: Facebook Politehnica Iași

Leave a Reply

Your email address will not be published.