Formația de volei feminin Penicilina Iași va deschide etapa a IX-a a Diviziei A1 contra voleibalistelor de la CSM București, astăzi, de la ora 15:00, în Sala Penicilina.

După două înfrângeri consecutive, la U Cluj și cu Dinamo București, formația antrenată de Rareș Puni se întoarce acasă pentru meciul contra celei mai în formă echipe din voleiul feminin.

CSM București ocupă primul loc în clasamentul Diviziei A1, cu 22 de puncte, 23 de seturi câștigate și doar 3 pierdute. Echipa Primăriei Generale din București are în componență jucătoare din Japonia, Italia, Olanda și Serbia, fiind antrenată de turcul Ferhat Akbaș. În vârstă de 31 de ani, Akbaș are o medalie de aur câștigată cu naționala Turciei de volei feminin, la europeanul din 2014, și o altă medalie de aur la European Games 2015.

În schimb, Penicilina nu a mai câștigat de șase partide și ocupă penultimul loc în clasament, cu doar patru puncte și șase seturi câștigate.

Penicilina va juca ultimul meci al anului tot acasă, pe data de 17 decembrie, contra altei formații de top, CSM Târgoviște.

 

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.