Mijlocașul de 22 de ani atrage toate privirile în acest sezon. Fiind considerat cel mai bun jucător al echipei CSM Politehnica Iași, Qaka este dorit de către cele mai importante echipe din România.

Deși se știa despre interesul celor de la CFR și FCSB, lucru confirmat chiar de către patronul Gigi Becali, se pare că și cea mai titrată echipă din provincie, CS U Craiova, este pe urmele mijlocașului albanez.

Prezent în emisiunea SportMoldova, Leonida Antohi, președintele Comitetului Director al CSM Politehnica Iași, a confirmat interesul echipelor de pe podiumul Ligii I: „Primii care au dat semnal la club au fost cei de la Craiova. Apoi CFR Cluj, iar abia după meciul cu FCSB de la Iași s-a interesat și Gigi Becali.”

Qaka este cotat de către site-urile de specialitate la 360.000 de euro, însă prețul dorit ca mijlocașul să fie transferat poate ajunge și la un milion de euro. „Noi nu trebuie să ne grăbim, nici măcar să-i băgăm lucrul ăsta în cap. El a venit cu niște speranțe: să vină să joace în Liga I. La început nu era în formă, fiindcă nu a făcut pregătirea în vară, dar încet și-a arătat valoarea. A demonstrat că poate juca în sistemul lui Flavius Stoican. Banii nu rezolvă întotdeauna problemele. Eu zic că nu trebuie să plece.”, a continuat Leonida Antohi.

Qaka a venit în România de la formația norvegiană Kristiansund, după ce a reușit promovarea în primul eșalon fotbalistic al țării, fiind desemnat și cel mai bun jucător al ligii secunde. Qaka a debutat și în naționala Albaniei luna trecută, jucând aproape 30 de minute în victoria cu 3-2 în fața Turciei.

 

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.