Politehnica Iași nu a reușit să treacă peste complexul Hermannstadt și a pierdut din nou pe teren propriu în fața sibienilor, aseară, scor 2-3. Trupa lui Rednic a început bine partida, dominând în primele minute. De altfel, pe fondul dominării a venit și deschiderea de scor. Luckassen a înscris din nou pentru alb-albaștri, așa cum a făcut și la Ploiești, dar oaspeții au egalat 4 minute mai târziu. În minutul 24, după o cursă excelentă pe partea stângă a lui Grădinaru, Vodă a faultat în careu, dar arbitrul Radu Petrescu a lăsat jocul să continue.

Jocul dur al oaspeților, veniți în Copou cu o dorință imensă de a lua puncte, a făcut ca Andrei Cristea să iasă accidentat în minutul 32, fiind înlocuit de Omoh. Cinci minute mai târziu, ieșenii au cerut din nou penalty, la un duel între Luckassen și Stoica (foto Robin Vasilius), dar Radu Petrescu a făcut semn că jocul poate continua. Cu 4 minute înaintea pauzei, Luckassen, omul primei reprize, a reușit dubla, după o fază fixă executată de Horșia.

La pauză, ieșenii conduceau cu 2-1 și în ciuda arbitrajului nefavorabil, nimic nu anunța ce avea să se întâmple în repriza secundă. În minutul 54, Caiado a reușit să câștige un duel cu Șerban, după ce l-a pocnit peste față pe fundașul ieșean. Mijlocașul Sibiului a centrat, iar Radu Petrescu a arătat penalty pentru oaspeți, după ce Cabral a atins mingea cu mâna.

Acesta pare să fi fost momentul în care ieșenii au cedat psihic și fizic și nu le-a mai ieșit nimic până la finalul întâlnirii. Hermannstadt a reușit să întoarcă scorul și a plecat cu cele 3 puncte din Copou, iar pentru echipa lui Rednic urmează o perioadă extrem de dificilă, în care are nevoie de victorii pe linie împotriva contracandidatelor la retrogradare. Etapa viitoare, Iașul primește vizita formației Sepsi Sf. Gheorghe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.