CSM Botosani și-a prezentat astăzi noul antrenor. Este vorba de Radu Roșu, fost antrenor cu portarii la Lazio Roma, in Serie A. Deși a fost anunțată oficial încă din luna aprilie, abia astăzi a fost prezentat presei.

“Am venit să fac treabă la Botoșani. Nu a fost ușor să iau aceasta decizie, dar pasiunea m-a adus aici. Am venit pentru că îmi plac provocările. După 20 de ani am luat decizia de a reveni in tara. A contat mult prietenia mea cu domnul Stoleru (n.r. președintele clubului). Am copilărit împreună. Mă bazez pe omogenitate dintre noi. Nu sunt eu Dumnezeu. Voi fi prieten cu jucătorii. Dar oricât de mult ai vrea sa fii prieten cu copilul tau, tot tata ești. Voi fi mereu antrenor. Sunt democrat, nu voi impune reguli comuniste. Vom avea 2 amicale pentru a ne cunoaște mai bine, un amical cu Steaua, dar și un trial.”– a spus noul antrenor la conferința de presă în care a fost prezentat

In sezonul trecut, CSM Botoșani a fost pregătită de Bogdan Muraru. Cel mai probabil, Bogdan Muraru va rămâne la echipa, in calitate de secund.

Leave a Reply

Your email address will not be published.