FC Botoșani joacă ultima carte pentru a mai avea șanse la play-off în această etapă, când băieții antrenați de Marius Croitoru primesc vizita formației Gaz Metan Mediaș, în etapa a 18-a a Ligii 1. Răsplătiți cu o scurtă vacanță după înfrângerea cu FCSB, botoșănenii afirmă că nu play-off-ul este obiectivul trasat de club, dar joacă pentru acest obiectiv.

„Au muncit băieții, le-am dat liber! Au nevoie băieții și de zile libere. Ei trebuie să înțeleagă că sunt plătiți să joace fotbal și trebuie să joace fotbal nu să stea în cantonamente. Ei au declarat că obiectivul lor  este acela de a atinge play-off-ul, noi suntem și noi cu șanse reale să prindem playoff-ul, dar nu acesta este obiectivul nostru, anul acesta”, a declarat Marius Croitoru, la conferința de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan.

Înaintea meciului, Gaz Metan Mediaș se află pe locul 6, cu 26 de puncte, în timp ce FC Botoșani se află la startul rundei pe locul 7 cu 22 de puncte. Întâlnirea este programată duminică, de la ora 16.30.

Leave a Reply

Your email address will not be published.