Voleibalistele de la Penicilina Iași, antrenate de Rareș Puni, vor juca cu fetele de la Universitatea Cluj, în deplasare, astăzi, de la ora 14:00. În acest stagiu, meciurile de Cupă se joacă într-o singură manșă, astfel că învingătoarea meciului de astăzi va trece mai departe.

Penicilina Iași a câștigat etapa trecută cu Medicina Tg. Mureș, scor 3-1, după ce a pierdut în etapa inaugurală cu Târgoviște. U Cluj are două înfrângeri(cu Tg. Mureș și Alba Blaj), cu doar un singur set câștigat în două etape de campionat. U Cluj este o nou promovată a actualei ediții de Divizia A de volei feminin, fiind acum antrenată de Ciprian Dîrnescu și Luminiţa Trombiţaş.

Câștigătoarea de astăzi va juca, în dublă manșă, cu Știința Bacău, formație ce se bate la titlu în acest sezon. ”Ambele echipe își doresc victoria, îmi doresc să acced în faza superioară a Cupei României printr-un joc bun. Favorită este Clujul, pentru că joacă acasa. Vom folosi cele mai în formă jucătoare pentru acest meci, vom folosi echipa de bază pentru a câștiga.”, a spus Rareș Puni.

După meciul din Cupă, cele două formații vor mai juca un meci de pregătire următoarea zi, iar vineri, ieșencele vor avea un meci dificil, cu Alba Blaj, campioana României la volei feminin, în Divizia A1.

 

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.