Echipa de handbal masculin CS Politehnica Iași a fost eliminată din optimile Cupei României, după 17-34 contra celor de la HC Dobrogea Sud Constanța, ieri seară, în Sala Sporturilor din Constanța.

Ieșenii s-au prezentat la Constanța fără Carali, A.Spiridon, Bursuc, iar Capotă, Săulescu și Vancea, golgheterul echipei, au fost menajați pentru duelul de duminică, contra celor de la Minaur Baia Mare.

După doar 15 minute de joc, scorul era 11-4 pentru gazde, după ce apărarea a cedat încă din primele minute ale jocului. Înainte de finalul primei reprize, scorul era deja 18-6, iar după mai bine de 40 de minute, scorul ajunsese la 28:10. Pe final, ieșenii au început să înscrie mai mult, după acțiunile lui Budui, dar dobrogenii nu au lăsat jocul mai moale și au închis tabela la 34:17.

Cel mai bun marcator al trupei antrenate de Florin Spiridon a fost Chirilă, cu șase goluri înscrise, urmat de Budui, cu cinci goluri. De partea învingătorilor, muntenegreanul Mladen Rakcevic a marcat șapte goluri, urmat de Nistor, Alexandru Andrei și Ignat cu cinci goluri înscrise.

CS Politehnica Iași va juca prima etapă a returului contra celor de la Minaur Baia Mare, duminică, de la ora 17:00, în sala LPS.

 

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.