Unirea Mircesti obtinut, ieri, la Lungani punctele de care avea nevoie pentru a deveni si din punct de vedere matematic noua campioana a Iasului. Condusa cu 1-0 la pauza, Mircesti a intors scorul in partea secunda, pe fondul unui jucator eliminat de la gazde. Bogdan Valeanu a inscris un eurogol, fiind completat ceva mai tarziu de Catalin Scrab cu o executie la fel de frumoasa, prin care, practic, Mircestiul a indeplinit formalitatea necesara castigarii campionatului.

VIDEO | Secvente de joc de la Viitorul Lungani-Unirea Mircesti 1-2 (golurile oaspetilor sunt marcate la min 1.24 si, respectiv, 3.24) – https://youtu.be/-3ZVCzKY434

In rest, etapa a 29-a a Ligii a 4-a Iasi a fost una cuminte, dupa ce Erbiceni a demolat-o in deplasare pe Gloria Baltati (5-0), iar Stejarul Barnova nu a intampinat probleme cu juniorii Sinestiului (5-1).

Multi juniori s-au regasit si in formula de start a Baltatiului, lipsa de experienta a acestora spunandu-si cuvantul in finalul primei reprize. Bogdan Ghiarasim, din pasa atacantului Adrian Caragea, si fundasul Ionut Miron i-au oferit Flacarei linistea de care avea nevoie inaintea derbiului din ultima etapa cu Steaua Magica.

Celelalte trei reusite ale Erbiceniului au picat, de asemenea, pe final de repriza. In minutul 78, Ionut Miron a realizat dubla, pentru ca Ungureanu sa transforme penalty-ul de 4-0.

Ionut Morarasu (86′) a fost ultimul jucator care si-a trecut numele pe lista marcatorilor, in urma unui corner de pe stanga executat de capitanul Bogdan Ghiarasim.

In rest, rezultatele consemnate in penultima etapa a sezonului 2016/2017 au respectat calculele hartiei: Viitorul Harlau este autoarea scorului etapei, dupa 7-1 impotriva Balsului, iar Tomesti a invins Motca la scor de forfait. Ruginoasa, vizibil ranita dupa ratarea campionatului si a Cupei Romaniei, a dispus cu acelasi scor de Unirea Scanteia, in timp ce Steaua Magica a facut la randul ei un antrenament util, 3-1 vs Ciurea, inaintea jocului care va stabili ocupanta locului 3. Flacara Erbiceni-Steaua Magica este capul de afis al rundei urmatoare, ultima pe 2016-2017 in “judeteana”!

Leave a Reply

Your email address will not be published.