Primarul Iașului, Mihai Chirica, a comentat situația actuală a clubului de fotbal ieșean, declarându-se mulțumit de rezultatele din acest sezon. De asemenea, acesta a spus că nu se va opune în cazul în care Comitetul Director ar decide ca Prunea să rămână în Copou.

”Domnul Ambrosie a fost numit de către Comitetul Director să ia în grijă clubul pentru a putea face un echilibru între ceea ce se poate plăti și ceea ce s-a promis că se plătește. În primul rând, municipiul Iași nu are acțiuni la echipa de fotbal. În al doilea rând, clubul are un președinte de club, în persoana domnului Ambrosie și un Comitet Director, ei decid ce fac cu clubul lor. Eu nu pot să bat cu pumnul în masă, dar nu sunt nici indiferent. Nu mi se pare normal ca niște persoane care spun că iubesc fotbalul, să își tragă niște salarii impresionante, în contextul în care nu își pot acoperi salariile prin munca pe care o fac. Eu am încredere în domnul Ambrosie în ceea ce privește verticalitatea sa și profesionalismul său, dar și capacitatea de a înțelege că dragostea sa pentru fotbal poate fi susținută și de noi, dar și de alte persoane. Mi-e greu să mă pronunț dacă domnul Prunea va rămâne la Iași. A făcut și performanțe, a ținut clubul sus, dar a avut și ieșiri. Vă dați seama, stând o viață în poartă, nu ai avut timp să stai prea mult timp în bibliotecă și e firesc, s-a mai trezit vorbind la adresa mea, a ieșenilor, a arbitrilor cu trivialități. Eu nu pot decât să îl felicit pentru performanța sportivă. Dacă domnul Ambrosie și Comitetul Director pot face distincție între dragostea de sport a domnului Prunea și dorința de a avea un salariu bun și vor găsi calea de mijloc, eu nu mă voi opune deciziei lor”, a declarat Mihai Chirica.

Edilul Iașului a revenit din Israel și va avea o ultimă întâlnire în aceste zile cu investitorii care doresc preluarea echipei de fotbal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.