Alin Cruceanu a transformat penalty-ul prin care Unirea Mircesti a devenit noua campioana a Ligii a 4-a Iasi, la capatul unui joc controlat de gruparea lui Tiberiu Beceru, acasa, impotriva Unirii Ruginoasa. Cu doua etape inainte de finalul sezonului si 4 puncte avans fata de Ruginoasa, doar matematica o opreste pe Mircesti din drumul spre a deveni campioana. Duminica, la Lungani, Unirea Mircesti poate trece si peste acest impediment, in conditiile in care la mijlocul acestei saptamani va tinti spre al doilea trofeu pus in joc, Cupa Romaniei, in semifinala de la Targu Frumos, programata in compania Unirii Scanteia.

Ceva mai aproape de Iasi, la Erbiceni, proaspetii campioni ai Ligii a 3-a cu Stiinta Miroslava nici bine nu au terminat de consumat sampania din cupa, ca au si revenit in iarba! Nu oricum, ci cu Ungureanu in postura de autor al unui hat-trick (si tot atatea bare in partida cu Motca), in timp ce Irinel Ionescu, care a intrat in repriza a doua ca urmare a unei accidentari a lui Robert Gucianu, a stabilit scorul final: Flacara Erbiceni-Vointa Motca 6-0!

Celelalte doua goluri ale Erbiceniului au fost inscrise de Razvan Loghin (1-0) si de fundasul Ionut Miron (5-0).

Goluri mai multe s-au dat la Barnova, 9-0 intre CS Stejarul Barnova si CS Tomesti, cu formatia lui Marian Amanar inscriind, practic, cate un gol la fiecare interval de zece minute!

Stejarul Sinesti s-a impus, de asemenea, dar cu un scor strans, 2-1, rezultat obtinut in conditii cu totul si cu totul speciale. Echipa pregatita de Florin Pintilii a avut doi jucatori eliminati (din minutul 10!) in jocul de pe teren propriu cu Viitorul Lungani.

Tabloul complet al rezultatelor etapei a 28-a

Unirea Mircesti-Unirea Ruginoasa 1-0
Flacara Erbiceni-Vointa Motca 6-0
Stejarul Barnova-CS Tometi 9-0
Stejarul Sinesti-Viitorul Lungani 2-1
Unirea Scanteia-Viitorul Harlau 1-5
CS Ciurea-Gloria Baltati 2-3
Gloria Bals-Olimpia Popricani 1-7
Steaua Magica a stat

Clasamentul este disponibil pe site-ul oficial al AJF Iasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.