Duminica, 11 iunie, se va trage cortina peste editia 2016-2017 a Ligii a 4-a, Iasi, una in care Mircesti a devenit campioana, punand mana si pe Cupa Romaniei, iar Ruginoasa a incheiat anul in coasta formatiei lui Tiberiu Beceru. Singura necunoscuta ramane ocupanta ultimei trepte a podiumului: Flacara Erbiceni (53p) sau Steaua Magica (55p), in conditiile in care cele doua se intalnesc in meci direct, duminica, de la ora 11:00, pe Stadionul Comunal din Erbiceni.

Se anunta un duel foarte interesant intre experimentata trupa condusa de Irinel Ionescu si tineri lupi ai lui Marius Croitoru, care au si varianta unei remize, datorita celor doua puncte avans din clasament. In tur, Steaua Magica s-a impus in mod spectaculos cu 3-2, intr-un meci in care Flacara preluase conducerea inainte de pauza prin Caragea, dar s-a vazut egalata in minutul 47 de Paiu. Apoi, gazdele de atunci au intors meciul prin Andy Sinescu, autorul unei duble (71′, 86′). Sinescu a punctat in prima faza pentru 2-1, fiind urmat de Petrica Basascu, care restabilea egalitatea, 2-2, cu zece minute inainte de final. Tanarul jucator al Stelei, insa, luat in vizor de echipe de Liga a 2-a si a 3-a, a mai lovit inca o data, decisiv, deturnand punctele spre oaspetii confruntarii de duminica.

La Mircesti, proaspata castigatoare a Cupei Romaniei (2-0 vs Stejarul Sinesti – miercuri, 7 iunie), se intalnesc cea mai buna echipa din 2016/2017 si Stejarul Barnova, intr-un meci la finele caruia jucatorii Unirii isi vor primi medaliile de campioni si trofeul mult asteptat.

Programul complet al ultimei etape

Flacara Erbiceni-Steaua Magica
Unirea Mircesti-Stejarul Barnova
CS Ciurea-Olimpia Popricani
AS Gloria Bals-Unirea Ruginoasa
Unirea Scanteia-Viitorul Lungani
Stejarul Sinesti-CS Tomesti
Vointa Motca-Gloria Baltati
Viitorul Harlau sta

Clasamentul la zi este disponibil pe frf-ajf.ro/iasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.