Duminica, de la ora 11:00, la Baltati, Flacara Erbiceni disputa un meci foarte  important pentru realizarea obiectivului propus pana la finalul acestui campionat, si anume clasarea pe podium. Cu o victorie la Baltati, Erbiceni urmeaza sa dea piept cu Steaua Magica in ultima etapa, intr-un meci ce va stabili ocupanta ultimei trepte a podiumului. Distanta dintre Steaua Magica si Flacara Erbiceni este de doar 2 puncte!

Avem in fata noastra etapa in care Unirea Mircesti are posibilitatea de a deveni campioana si din punct de vedere matematic, dupa succesul purtat in fata Ruginoasei in etapa precedenta. Deplasarea de la Lungani poate reprezenta si un antrenament util pentru formatia lui Tiberiu Beceru, care mai are un meci deosebit de important de bifat, miercuri, in finala Cupei Romaniei cu Stejarul Sinesti.

Un alt duel interesant s-ar fi consumat la Barnova, intre echipa locala si Stejarul Sinesti. Proaspat calificata in finala Cupei Romaniei, Sinesti se va prezenta la Barnova, intr-un meci fara o miza reala, cu juniorii clubului. Multi dintre fotbalistii de la echipa mare au luat decizia de a profita de aceasta minivacanta, de aici si hotararea luata de antrenorul Florin Pintilii!

Programul etapei a 29-a a Ligii a 4-a

Gloria Baltati-Flacara Erbiceni
Stejarul Barnova-Stejarul Sinesti
CS Tomesti-Vointa Motca
Steaua Magica-CS Ciurea
Viitorul Lungani-Unirea Mircesti
Unirea Ruginoasa-Unirea Scanteia
Viitorul Harlau-Gloria Bals
Olimpia Popricani sta

Leave a Reply

Your email address will not be published.