Fotbalul iesean de Liga a 4-a revine la finalul acestei saptamani cu runda a 27-a, una in care liderul Unirea Mircesti se deplaseaza la Viitorul Harlau, iar Unirea Ruginoasa primeste, duminica, de la traditionala ora 12:00, vizita Stejarului Sinesti. Sinesti, alaturi de Ruginoasa si Mircesti sunt in acelasi timp semifinalistele Cupei Romaniei, cea de-a patra echipa calificata in penultima faza a competitiei secunde organizate la nivel judetean fiind Unirea Scanteia.

Viitorul Harlau, Steaua Magica, Stejarul Sinesti si Flacara Erbiceni se lupta pentru ocuparea locului 3 la finalul sezonului, cu mentiunea ca, in aceasta etapa, Erbiceniul condus de Irinel Ionescu pare sa aiba un obiectiv usor de bifat la Tomesti, iar Steaua Magica-Gloria Bals este, de asemenea, un joc cu o favorita clara, indiferent de modul in care va aborda Florin Croitoru. Si ne referim aici la partidele in care tehnicianul gazdelor de duminica a apelat aproape in mod exclusiv la juniori (vezi derby-ul cu Unirea Mircesti).

Revenind la nou-promovata Flacara Erbiceni, aceasta pare a fi echipa cea mai motivata sa prinda podiumul, cu atat mai mult cu cat programul ii permite sa viseze cu ochii deschisi la atingerea acestei tinte. Dupa CS Tomesti, Erbiceniul va da piept pe teren propriu cu una dintre codasele clasamentului, Vointa Motca, apoi va merge la Gloria Baltati (deplasare) si, acasa, cu Steaua Magica, in ultima etapa a sezonului 2016/2017.

Programul complet al etapei a 27-a

CS Tomesti-Flacara Erbiceni
Vointa Motca-CS Ciurea
Steaua Magica-Gloria Bals
Olimpia Popricani-Unirea Scanteia
Viitorul Harlau-Unirea Mircesti
Unirea Ruginoasa-Stejarul Sinesti
Viitorul Lungani-Stejarul Barnova
Gloria Baltati sta

Clasamentul la zi al Ligii a 4-a, Iasi, poate fi consultat AICI –

Leave a Reply

Your email address will not be published.