Sfarsitul acestei saptamani este marcat de un meci al orgoliilor in Liga a 4-a, acolo unde vor da piept primele doua clasate, Unirea Mircesti si Unirea Ruginoasa, cu mentiunea ca formatia gazda, cu un punct in plus in clasament, are si optiunea unei remize in compania adversarului ce a spulberat-o in prima parte a sezonului. 5-0 in favoarea Ruginoasei, ca urmare a unui hat-trick al lui Apostol, completat de Andrei Dandu cu o doppietta!

Acum, insa, lucrurile stau nitel altfel, in conditiile in care Unirea Mircesti a castigat tot ce s-a putut in partea a doua a sezonului, calificandu-se si in semifinalele Cupei Romaniei. Tocmai de aceea, in cazul unei victorii sau chiar al unei remize, duminica, Unirea Mircesti este in proportie de peste 90% campioana Iasului.

Cele doua mari rivale ar putea, apoi, sa se intalneasca in ultimul act al Cupei Romaniei. Miercuri se vor stabili finalistele, la Targu Frumos, dupa consumarea urmatoarelor dispute: Unirea Scanteia-Unirea Mircesti (15:30) si Stejarul Sinesti-Unirea Ruginoasa (17:30). Revenim cu un articol amplu de la fata locului pe parcursul saptamanii urmatoare.

Tot duminica, de la 12:00, Flacara Erbiceni isi continua cursa de urmarire a locului 3 cu un meci de “1 solist” (si handicap) in compania Vointei Motca, in timp ce Stejarul Sinesti, o alta pretendenta la podium, va evolua pe teren propriu in fata Lunganiului.

Programul complet al etapei a 28-a a Ligii a 4-a

Unirea Mircesti-Unirea Ruginoasa
Flacara Erbiceni-Vointa Motca
Stejarul Sinesti-Viitorul Lungani
Unirea Scanteia-Viitorul Harlau
Stejarul Barnova-CS Tomesti
Gloria Bals-Olimpia Popricani
CS Ciurea-Gloria Baltati
Steaua Magica sta

Leave a Reply

Your email address will not be published.