Etapa plina de surprize in Liga a 4-a ieseana, acolo unde Flacara Erbiceni a capotat in fata Stejarului Sinesti (1-2), codasa Olimpia Popricani a dispus de Viitorul Harlau (2-1), iar Steaua Magica a detronat-o pe Unirea Ruginoasa din fotoliul de lider (3-1).

andy sinescu steaua magica iasiAndy Sinescu (foto) este omul etapei, dupa ce a reusit sa o desprinda in invingatoare pe Steaua Magica intr-un duel foarte strans cu Unirea Ruginoasa. Steaua Magica a deschis scorul prin Cezar Tatarusanu, oaspetii au restabilit egalitatea prin Rascu, de la punctul cu var, iar “dubla” lui Sinescu a condus spre victoria usor surprinzatoare a trupei lui Florin Croitoru.

Steaua Magica isi depune astfel candidatura pentru titlul de campioana, primele trei clasate stand in momentul de fata doar in 4 puncte (vezi clasament mai jos).

La Uricani, Flacara Erbiceni a inceput in dezavantaj meciul cu Stejarul Sinesti, dupa ce Sorin Cara a convertit in gol o minge aruncata peste defensiva.

Pana la pauza, am mai consemnat o bara transversala in contul gazdelor si alte doua ocazii clare la poarta lui Cosmin Birladeanu (Flacara Erbiceni).

Lucrurile pareau sa intre pe fagasul normal in partea secunda, cand Adrian Caragea l-a convins pe Cosmin Roman sa indice punctul cu var. Capitanul Bogdan Ghiarasim, insa, a executat slab si i-a permis veteranului Grigoras sa retina, amanand golul egalizator.

Scorul a devenit 1-1 cu un sfert de ora inainte de final. Cristi Ungureanu a profitat de lipsa de comunicare dintre Marian Caras si Grigoras, intepand mingea in plasa.

In cautarea golului de 2-1, defensiva formatiei gazda a fost batuta pentru a doua oara, de aceasta data decisiv, in urma unei contre taioase cu Daniel Canciuc in postura de erou.

Unirea Mircesti, actualul lider, si-a respectat statutul de favorita cu o victorie la scor de forfait in fieful lui CS Ciurea.

Cea mai clara diferenta a fost stabilita la Tomesti, gazdele inregistrand un galop de sanatate in compania Gloriei Bals, scor final 10-0!

Rezultatele etapei

Flacara Erbiceni – Stejarul Sinesti 1-2
Olimpia Popricani – Viitorul Harlau 2-1
CS Ciurea – Unirea Mircesti 0-3
Steaua Magica – Unirea Ruginoasa 3-1
Vointa Motca – Stejarul Barnova 2-1
Gloria Baltati – Viitorul Lungani 0-2
CS Tomesti – Gloria Bals 10-0

Top 6 Liga 4, Iasi: Unirea Mircesti (49p), Unirea Ruginoasa (48), Steaua Magica (45), Stejarul Sinesti (37), Viitorul Harlau (36) si Flacara Erbiceni (35).

Leave a Reply

Your email address will not be published.