La sfarsitul acestei saptamani este programata o noua etapa in fotbalul judetean, unul condus de Unirea Ruginoasa (48p), Unirea Mircesti (46) si Steaua Magica (42).

Cel mai interesant meci al rundei se va consuma pe stadionul Tineretului din Tatarasi, cunoscut si sub numele de “Abator”, cu tinerii condusi de Florin Croitoru in postura de adversari ce ar putea-o aduce pe Steaua Magica cu sanse mari, palpabile, in lupta pentru titlul de campiona. Altfel, Steaua Magica are de indeplinit o formalitate pana la finalul sezonului pentru a pune mana pe unul dintre celelalte doua locuri ramase disponibile pe podiumul Ligii a 4-a. Distanta dintre Steaua Magica si Viitorul Harlau (locul 4) este de 6 puncte in momentul de fata.

Daca Steaua Magica vine dupa o remiza spectaculoasa la Harlau, scor 2-2, despre Ruginoasa putem afirma ca a avut un meci foarte usor cu Baltati, la finalul caruia s-a strigat “game, set and match” (Unirea Ruginoasa-Gloria Baltati 6-1).

Si Unirea Mircesti, ocupanta locului secund are o deplasare destul de dificila la CS Ciurea, desi rezultatele din ultima perioada ale gazdelor ne duc cu gandul la un meci de vacanta pentru Unirea.

Tot in apropierea Iasului, la Uricani, se va consuma duelul dintre Flacara Erbiceni, marea perdanta a etapei trecute (CS Stejarul Barnova-Flacara Erbiceni 4-0), si Stejarul Sinesti. Flacara intalneste un “stejar” de esenta (si mai) tare, de aceasta data, in conditiile in care echipa lui Florin Pintilii, cu un meci mai putin disputat, se afla la doar un punct distanta de adversarul direct de duminica.

Erbiceniul nu are decat varianta victoriei, pentru a reveni pe pozitii in vederea pregatirii unui nou meci crucial, in urmatoarea etapa la Mircesti. Mai mult, acum ca obiectivul a fost compromis, oficialii Flacarei Erbiceni trag nadejde la o prezenta in ultimul act al Cupei Romaniei (faza judeteana).

Programul complet al etapei XXI (duminica, 12:00)

Steaua Magica-Unirea Ruginoasa
Flacara Erbiceni-Stejarul Sinesti
CS Ciurea-Unirea Mircesti
Gloria Baltati-Viitorul Lungani
CS Tomesti-AS Gloria Bals
Olimpia Popricani-Viitorul Harlau
Vointa Motca-CS Stejarul Barnova

Leave a Reply

Your email address will not be published.