Gabriel Dobre a fost demis astăzi din funcția de antrenor al echipei de futsal CSM Politehnica Iași. Team-managerul echipei, Ionel Popa s-a declarat nemulțumit de rezultatele echipei, dar și de comportamentul neadecvat al lui Gabriel Dobre pe terenul de joc la ultimele două întâlniri. ”L-am atenționat că la următoarea abatere va fi demis. Situația s-a repetat, așa că am fost nevoit să mă țin de cuvânt. Pentru meciurile rămase, Florin Nichifor va sta pe banca tehnică, ajutat de unul dintre jucători”, a declarat Ionel Popa.

Gabriel Dobre a confirmat pentru Sport Moldova faptul că a fost demis. ”Este adevărat. Astăzi, după ședința de pregătire, a venit domnul Popa și m-a anunțat că de astăzi sunt șomer. Pentru perioada petrecută la Iași nu îmi reproșez nimic, poate doar faptul că m-am lăsat prea ușor păcălit de domnul Popa”, a declarat fostul antrenor al CSM Politehnica Iași.

Dobre a fost instalat pe banca tehnică a echipei în vara anului 2016, după ce Nelu Stancea a părăsit clubul ieșean.

În altă ordine de idei, îndepărtarea lui Ionel Popa din Primăria Municipiului Iași, conform acestuia, nu afectează clubul de futsal, acesta rămânând la conducerea CSM Politehnica. ”Începând de astăzi o să am mai mult timp să mă ocup strict de această echipă. Chiar dacă nu vom mai beneficia de sprijin din partea autorităților locale, o să fac tot ce depinde de mine ca această echipă să meargă mai departe”, a mai spus Ionel Popa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.