SEPTARII FAC LEGEA IN DERBY-URI

La o saptamana distanta de succesul inregistrat de Steaua Magica in fata fostului lider al clasamentului, Unirea Ruginoasa, scor 3-2, cu Andy Sinescu (dubla si assist) in prim-plan, astazi i-a venit randul lui Codrut Carja sa straluceasca in “judeteana”.

Septarul Unirii Mircesti, tot printr-o dubla, a distantat-o decisiv pe echipa gazda pana in pauza, dupa ce Erbiceniul daduse tonul cu o reusita venita tocmai din partea antrenorului-jucator Irinel Ionescu (7′).

A fost un simplu foc de paie, insa, pentru Flacara Erbiceni, egalata de Ovidiu Chelaru, zece minute mai tarziu. Apoi, in minutul 21, Catalin Scrab a transformat un penalty provocat de Ionut Miron, pentru ca scorul pauzei, 4-1, sa fie stabilit de Codrut Carja (29′, 34′).

Imediat dupa reluare, Mircestiul a mai inscris inca o data, prin Cruceanu (5-1, 48′), in timp ce ultima zvacnire a oaspetilor a venit de la punctul cu var. Ionut Paladuta l-a convins pe centralul Vlad Baban sa indice punctul cu var in urma unui fault evident, Cristi Ungureanu avand grija sa-l transforme pentru 5-2.

Adrian Sasu (62′, 77′), fostul elev al lui Cristi Ungureanu la Stiinta Miroslava, a incheiat turul de forta al Mircestiului. Mircestiul devine astfel favorita la castigarea campionatului, in conditiile in care, pana la final, trebuie sa mai dea piept cu Steaua Magica si Unirea Ruginoasa, printre altele.

ALTE REZULTATE

Steaua Magica nu a putut conta pe serviciile lui Andy Sinescu in deplasarea de la Lungani, pe un teren greu, iar acest lucru s-a observat si pe tabela de marcaj. Echipa lui Florin Croitoru a pierdut la mustata si iese din lupta pentru titlu in proportie de 90%.

Stejarul Barnova merge ceas sub comanda lui Marian Amanar, dupa victoria de la Baltati, scor 2-1. Asistam la al cincilea succes consecutiv pentru barnoveni, in partea a doua a sezonului!

La 5 puncte distanta de primele trei clasate si un meci mai putin disputat, Stejarul Sinesti a dispus de Vointa Motca (3-1) si ar putea forta podiumul pe final de sezon. Lucrurile decurg bine pentru Florin Pintilii si Paul Paftala, Sinesti fiind un adversar cu adevarat incomod pentru orice echipa.

Scorul etapei a fost inregistrat la Ruginoasa, unde formatia din localitate a invins-o cu 7-0 pe Olimpia Popricani. Viitorul Harlau nu a intampinat probleme, acasa, cu CS Tomesti, scor 3-0, in timp ce disputa dintre Unirea Scanteia si CS Ciurea a fost amanata pentru o data ulterioara.

Unirea Mircesti-Flacara Erbiceni 7-2
Gloria Baltati-Stejarul Barnova 1-2
Stejarul Sinesti-Vointa Motca 3-1
Unirea Scanteia-CS Ciurea amanat
Unirea Ruginoasa-Olimpia Popricani 7-0
Viitorul Lungani-Steaua Magica 2-1
Viitorul Harlau-CS Tomesti 3-0

Leave a Reply

Your email address will not be published.