Fără înfrângere în play-out, fotbaliștii de la CSM Politehnica așteaptă vești bune dinspre conducere, pentru achitarea restanțelor financiare. Acestea se pare că nu mai întârzie, banii din partea municipalității urmând să intre în contul clubului din Copou în această săptămână, după discuția avută de președintele Florin Prunea cu primarul Mihai Chirica.

“În principiu, cei de la CSM Poli au dreptate, dar nu e vina mea. Fundaţia Sportului Ieşean are bani în cont, trebuie doar să-i vireze. Directorul de acolo s-a speriat însă şi nu a mai pus mâna pe pix după ce un coleg de la o altă instituţie s-a trezit să vorbească despre o cercetare penală DNA. Nu cred că e vorba de o cercetare în domeniu”, declarase Mihai Chirica după partida câștigată de CSM Politehnica în fața formației FC Botoșani.

Jucătorii ieșeni ar ajunge pe data de 15 aprilie la 3 luni restanțe, având astfel ocazia de a-și depune memorii, în cazul în care nu își vor primi salariile.

Alte detalii despre ce se întâmplă în această perioadă la CSM Politehnica puteți afla în această seară, de la ora 20.00, pe 105 FM și pe vivafmiasi.ro/live, atunci când Marius Onofraș, directorul sportiv al echipei ieșene vine în studioul Viva FM, în cadrul emisiunii SPORT MOLDOVA, cu Radu Căciulă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.