csms_Futsal_cupa

csms_Futsal_cupa

CSMS Iași s-a calificat aseară în semifinalele Cupei României la futsal, după ce a învins-o categoric pe Colțea 1920 Brașov, cu scorul de 9-1, iar conducătorii ieșeni iau în calcul organizarea turneului FINAL FOUR în Sala Polivalentă din Iași.

Suntem bucuroşi pentru această calificare. A fost un meci tipic de cupă, pe care băieţii noştri l-au tratat cu seriozitate şi l-au câştigat fără probleme. Suntem în semifinale şi vom face tot posibilul pentru a ajunge în finală şi să o câştigăm. Vrem să organizăm turneul Final Four la Iaşi, analizăm această posibilitate. Ne dorim ca publicul ieşean să aibă parte de un astfel de eveniment. În urmă cu trei ani am ratat de puţin trofeul, sperăm să reuşim minunea acum. Vor fi echipe foarte puternice în turneul final, dar la acest nivel orice se poate întâmpla”, a declarat Ionel Popa, team-managerul echipei ieşene, pentru frf.ro.

În semifinalele Cupei României s-a mai calificat ieri Autobergamo Deva, iar astăzi se mai joacă, de la ora 14.30, Concordia Chiajna – United Galați și de la ora 17.00, Imperial Wet Miercurea Ciuc (Liga 2) – City’Us Târgu Mureș.

Citește și: https://sportmoldova.ro/csms-s-a-calificat-in-semifinalele-cupei-romaniei-la-futsal/

Leave a Reply

Your email address will not be published.