craiova-botosani

craiova-botosani

FC Botoșani este la al treilea meci fără victorie în play-out-ul Ligii 1 și se află în acest moment pe loc de baraj, la două puncte distanță de Poli Timișoara, ocupanta primului loc direct retrogradabil.

Moldovenii au început foarte bine partida de la Craiova, deschizând scorul în minutul 31, prin Ngadeu, fundașul reluând cu o lovitură de cap mingea trimisă în careu de Fulop, din lovitură liberă. Botoșaniul visa cu ochii deschiși la toate cele 3 puncte în Bănie, după ce în minutul 39, Izvoranu a văzut al doilea cartonaș galben, implicit pe cel roșu, iar băieții antrenați de Cristi Pustai urmau să joace următoarele 50 de minute cu un om în plus pe teren.

Oltenii au intrat totuși mult mai montați după pauză și au reușit egalarea în minutul 54, prin Acka, africanul marcând din interiorul careului. Botoșănenii au mai pus în pericol poarta apărată de Straton abia în minutul 66, atunci când goalkeeperul Craiovei a respins șutul lui Cabrera. Intrat în minutul 84, Andrei Herghelegiu a adus toate cele 3 puncte în tabăra gazdelor 6 minute mai târziu, la una dintre ultimele faze ale partidei.

Pentru FC Botoșani urmează un adevărat derby al retrogradării cu Poli Timișoara, pe teren propriu, în timp ce oltenii merg la Iași pentru un alt derby, de data aceasta pentru Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.