Cupa României - futsal

Cupa României – futsal

CSMS Iași s-a impus categoric în această seară pe terenul echipei Colțea 1920 Brașov

Ieșenii au câștigat cu 9-1 partida din sferturile de finală ale Cupei României la futsal care s-a disputat în Sala Sporturilor din Brașov. Moldovenii au început meciul convingător și au condus pe tot parcursul partidei. Pentru echipa moldavă au marcat Victor Mandea (3), Radu Guțu (2), Valentin Pricop (2), Radu Pisică (1) și Mario Șchiopu (1). Radu Guțu, exclus inițial din lot a fost reprimit în echipă după decizia staff-ului tehnic. Din echipa gazdelor s-a remarcat Ionuț Pârvu, fost jucător al Politehnicii Iași, care a primit cartonașul roșu după ce a lovit un adversar și a agresat brigada de arbitri.

“A fost un meci specific de cupă, pe care l-am câştigat clar, în faţa unei formaţii ambiţioase, cu un antrenor nou, aflată în omogenizare şi care are şi sponsori. Echipa din Braşov îşi doreşte un loc în prima ligă şi luptă pentru acest lucru. În legătură cu gestul lui Pârvu, eu aş propune scoaterea lui din viaţa sportivă, gestul său în faţa jucătorului nostru Radu Guţu fiind incalificabil!”, a declarat Ionel Popa, team-manager al echipei din Copou.

Pentru CSMS Iași urmează meciul din Liga 1 de futsal pe care îl va disputa acasă, împotriva Dunării Călărași, luni, de la ora 17:00.

Cristian HITRUC

Leave a Reply

Your email address will not be published.