csms-iasi-chiajna

csms-iasi-chiajna

CSMS Iași a remizat în această seară, scor 1-1 pe terenul Concordiei Chiajna, în a lV-a etapă din play-out. Echipa condusă de pe margine de Nicolo Napoli s-a văzut în dezavantaj încă din minutul 14 al partidei, când Obodo a marcat dintr-un penalty provocat de Frăsinescu. Jucătorul Iașiului a văzut cartonașul roșu și a fost nevoit să părăsească terenul. Patru minute mai târziu, Andrei Cristea a adus egalarea pentru echipa din Copou și a stabilit totodată scorul final al partidei.

Echilibrul numeric a fost restabilit în repriza a doua, în minutul 59, când Milvesky a văzut cartonașul roșu la trei minute după ce intrase în teren. Atacantul ucrainean a fost sancționat pentru un gest nesportiv, când l-a lovit cu palma pe Mitic. CSMS Iași ocupă acum prima poziție din play-out, loc ce duce în tururile preliminare Europa League.

Moldovenii vor ocupa această poziție cel puțin până mâine, când Craiova va disputa meciul împotriva Botoșaniului. Etapa viitoare Iașiul îi întâlnește chiar pe olteni, pe stadionul Emil Alexandrescu din Copou.

Cristian HITRUC

Leave a Reply

Your email address will not be published.