Cornel Sfaiter

Cornel Sfaiter

Președintele clubului FC Botoșani, Cornel Șfaițer, a tras un semnal de alarmă înaintea partidei pe care echipa moldavă o va disputa joi, împotriva formației CS U Craiova.

“Le-am spus că am revăzut meciul cu Chiajna şi mi-a fost ruşine de ce am văzut. Le-am transmis că nu vreau să mai văd o astfel de atitudine niciodată. Nici eu nici Valeriu nu vom mai tolera un astfel de fotbal. Le-am spus că suntem 100% alături de ei şi că facem toate eforturile pentru ca lor să le fie bine. Vă asigur că sunt mulţi care vor răul acestei echipe vor să strice tot ce s-a clădit în toţi aceşti ani. Mulţi invidiază FC Botoşani. De aceea i-am rugat pe jucători să nu le dea satisfacţie. Să lupte şi să apere cu mândrie însemnele acestui club. Nu ştiu cine va mai avea puterea să o ia de la capăt dacă, Doamne fereşte, echipa retrogradează. Eu cu Valeriu cu siguranţă, nu. De aceea, acum cât nimic nu e pierdut trebuie să ne unim şi să arătăm tuturor că locul nostru e în prima ligă”, a declarat Cornel Șfaițer, conform Monitorul BT.

Pentru întâlnirea de la Craiova, Cristi Pustai nu se va putea baza pe Vașvari și Dimitrov, accidentați, în schimb, din lotul deplasat la Craiova face parte Dan Roman, revenit după o accidentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.