csms_iasi_chiajna

csms_iasi_chiajna

CSMS Iași va înfrunta astăzi, la Chiajna, începând cu ora 18:30, echipa Concordiei, intr-un meci contând pentru etapa a-IV-a din play-out-ul Ligii I.

Ieșenii vin după o înfrângere surprinzătoare suferită etapa trecută, acasă, in fața celor de la FC Voluntari, scor 0-1. Per total, gruparea din Dealul Copoului are un palmares negativ de la debutul play-out-ului. După trei etape disputate, CSMS-ul are doua infrângeri (0-2 cu CFR Cluj și 0-1 cu FC Voluntari) și o singura victorie, în fața celor de la Petrolul Ploiești, în deplasare, scor 1-2.

Vestea bună pentru ieșeni vine de la Târgu Mureș, unde echipa din localitate a intrat în insolvență, neavând drept de participare în cupele europene. Astfel, echipa care va termina pe primul loc în play-out va juca înprimele tururi preliminare  Europa League.

„Categoric nu ne vom da la o parte. Ne interesează participarea în cupele europene. Iaşi are tot ce îi trebuie să poată juca acasă inclusiv meciurile din grupele Europa League: aeroport internaţional, hoteluri bune, stadion. Ne depunem licența pentru cupele europene”, a declarat Florin Prunea, director executiv al CSMS Iași, pentru prosport.ro

În prezent, pe primul loc din play-out se află CSU Craiova, la egalitate de puncte cu CSMS, însă cu cu un golaveraj superior.

Partida dintre Concordia și CSMS Iași va fi transmisă în direct de Digisport, Dolcesport și LOOK. 

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.