Stejarul Sinesti a reusit sa obtina o remiza pe teren propriu, scor 3-3, in cel mai spectaculos joc al etapei a 24-a a Ligii a 4-a. Conduse cu 2-0 de Steaua Magica, gazdele s-au ales cu un punct, reusind sa mentina vie lupta pentru ultimul loc de pe podium. Cele doua formatii sunt despartite in momentul de fata de 5 puncte.

O alta surpriza a avut loc la Scanteia, cu Unirea pierzand la limita, 3-2, confruntarea cu fosta lanterna rosie a clasamentului, Vointa Motca. Cu ajutorul celor 3 puncte acumulate ieri, Motca trece cu un punct in clasament peste Popricani.

In alta ordine de idei, Flacara Erbiceni si Unirea Mircesti si-au respectat statutul de favorite si au dispus fara drept de apel de Gloria Bals, respectiv Gloria Baltati.

Intr-un meci disputat pe stadionul “Neculai Ratoi” din Targu Frumos, Flacara Erbiceni a invins-o pe Gloria Bals cu scorul de 3-0, gratie dublei reusite de Cristi Ungureanu si golului semnat de Adrian Caragea in prelungirile primei reprize.

Formatia lui Irinel Ionescu s-a desprins tarziu pe tabela, dupa nu mai putin de doua bare si alte ocazii la poarta aparata de Andrei Cioltan. Cu cateva minute inainte de pauza, Cristi Ungureanu a fructificat cu calcaiul o pasa primita din banda de la Andrei Despan. Inainte ca Vlad Trifan sa fluiere pentru ultima data in prima repriza, Adrian Caragea si-a depus candidatura la golul etapei cu o “scarita” superba din marginea careului. Atacantul Flacarei a pus piciorul sub minge si a trimis direct sub bara transversala.

Scorul final avea sa fie stabilit de Cristi Ungureanu. Ungureanu (81′) il convinge pe Trifan sa arate punctul de la 11 metri si tot el transforma pentru un 0-3 mai apropiat de ceea ce s-a intamplat in dreptunghiul verde pe parcursul celor 90 de minute.

Rezultatele etapei a 24-a, Liga 4 – Iasi

Gloria Bals-Flacara Erbiceni 0-3
Stejarul Sinesti-Steaua Magica 3-3
Unirea Mircesti-Gloria Baltati 4-0
Viitorul Lungani-Viitorul Harlau 0-0
Unirea Scanteia-Vointa Motca 2-3
Unirea Ruginoasa-CS Tomesti 3-0 (neprezentare oaspeti)
CS Stejarul Barnova-Olimpia Popricani (amanat)
CS Ciurea a stat

Leave a Reply

Your email address will not be published.