Caderile de zapada de la mijlocul saptamanii trecute au condus la amanarea etapei a 23-a a Ligii a 4-a, aceasta fiind programata sa se consume sub forma de “intermediara” pe data de 3 mai. Pana atunci insa, dupa aproape doua saptamani de pauza, fotbalul judetean se va relua cu etapa a 24-a, una in care Targu Frumos va gazdui jocul dintre Gloria Bals si Flacara Erbiceni. Balsul are terenul suspendat, motiv pentru care s-a luat decizia ca partida sa se desfasoare intr-un oras care a “respirat” ani buni fotbal de calitate la acest nivel, in perioada cand Viitorul Targu Frumos se lupta pentru campionat cu Stiinta Miroslava, Rapid Dumesti sau Ciurea.

Unirea Mircesti are o misiune facila in fata unui adversar care se zbate sa nu retrogradeze la finalul acestei editii de campionat, Gloria Baltati, iar Unirea Scanteia se va intalni cu “lanterna” Vointa Motca, din nou intr-un duel dezechilibrat al acestei runde.

Alte doua jocuri foarte interesante au loc la Lungani, respectiv Sinesti. Daca Viitorul Lungani se va bate cu Harlau pentru cele 3 puncte puse in joc, Stejarul Sinesti da piept cu Steaua Magica intr-un duel de care pe care in lupta pentru ultimul loc de pe podium. In cazul in care formatia lui Croitoru se va impune in aceasta deplasare, Steaua se va desprinde decisiv in clasament si isi va asigura intr-o proportie covarsitoare locul 3!

Olimpia Popricani va merge la Barnova pentru a-i pune piedica formatiei pregatite de Marian Amanar, antrenor ce a remediat in timp record situatia de la Stejarul (update: MECI AMANAT). Unirea Ruginoasa, echipa aflata la un singur punct de primul loc, aparent, are programat un meci de golaveraj cu CS Tomesti, inainte de dubla cu Viitorul Lungani (campionat 3 mai/ Cupa Romaniei, 11 mai).

CS Ciurea este echipa care va “sta” in aceasta etapa. Toate meciurile se vor disputa duminica, 30 aprilie, incepand de la ora 12:00.

LIGA 4, IASI – PROGRAMUL ETAPEI A 24-A

Gloria Bals-Flacara Erbiceni
Stejarul Barnova-Olimpia Popricani (AMANAT)
Unirea Mircesti-Gloria Baltati
Stejarul Sinesti-Steaua Magica
Viitorul Lungani-Viitorul Harlau
Unirea Scanteia-Vointa Motca
Unirea Ruginoasa-CS Tomesti
CS Ciurea sta

Leave a Reply

Your email address will not be published.