Ieri s-a derulat o noua etapa din Liga a 4-a ieseana, castigatoarea rundei fiind de departe formatia preluata in retur de Marian Amanar, CS Stejarul Barnova. Barnovenii au dispus de Erbiceni cu un neverosimil 4-0,  prin golurile marcate de “Ciobi” (8), Dianu (55) si Alexandru Rotaru (67, 69).

Echipa care s-a adaptat cel mai bine conditiilor, si ne referim aici la un teren lutos, unde doar paiele au lipsit pentru a face chirpici (sau valatuci), si care a ratat mai putin, s-a impus la final.

Flacara a “palpait” pana spre final, in incapatanarea sa de a izbuti macar golul de onoare, care nu a mai venit, desi atacantul Cosmin Loghin a avut pe frunte, in 6 metri, mingea de “4-1”.

Pe un teren dezastruos (vezi foto), de dimensiuni mici, formatia lui Irinel Ionescu a fost incapabila sa desfaca apararea adversa. Totul s-a jucat in prima parte, cand, dupa reusita din minutul 8 a lui “Ciobi”, oaspetii au irosit foarte multe oportunitati de a egala si, ulterior, de a prelua conducerea.

In finalul primei reprize, Alexandru Rotaru isi depunea candidatura pentru “omul meciului”, dupa o ratare singur cu Biradeanu. Rotaru a fost mai precis la finalizare in partea secunda, cand, dupa ce Dianu a facut 2-0 printr-o executie spectaculoasa sub transversala, si-a trecut in cont dubla in minutele 67 si 69, linistind de tot un meci in care Erbiceniul pornea drept favorita certa.

La Harlau, in derbiul etapei a XX-a, Viitorul a remizat, scor 2-2, cu Steaua Magica, in timp ce Unirea Ruginoasa a revenit pe primul loc in clasament multumita succesului elocvent inregistrat cu Gloria Baltati, 6-1.

CS Stejarul Barnova – Flacara Erbiceni 4-0
Olimpia Popricani – CS Tomesti  3-2
Viitorul Harlau – Steaua Magica 2-2
Unirea Ruginoasa – Gloria Baltati 6-1
Viitorul Lungani – Vointa Motca 3-0
Stejarul Sinesti – CS Ciurea 3-1
Unirea Scanteia – AS Gloria Bals 4-1

Informatii oferite de oficialii Flacăra Erbiceni

Leave a Reply

Your email address will not be published.