În penultima etapă din sezonul regulat a Ligii Naționale de handbal masculin, CSU Suceava a pierdut meciul din deplasare contra vicecampioanei României din sezonul trecut, CSM București, 29 la 20.

Ocupând locul 9 înainte de acest meci, la patru puncte în minus față de ultima clasată pentru play-off, Dunărea Călărași, sucevenii aveau nevoie de o victorie pentru a mai spera la locul 8, însă înfrângerea administrată ieri de către bucureșteni a zdrobit orice șansă pentru playoff.

Meciul a început lent pentru ambele echipe, primul gol venind abia după cinci minute de joc, când CSM reușea să înscrie. Două minute mai târziu, sucevenii egalează prin Preda. Însă au fost ocazii irosite de ambele părți, în special de bucovineni, fiind conduși cu 5 goluri în minutul 25, pentru ca prima repriza să se termine 11 la 7.

A doua repriză a început mult mai alert, Olaru, de la CSU Suceava înscriind primul gol după o intercepție si un contraatac superb. CSU s-a întrecut în ratări, irosind cinci aruncări de la șapte metri. CSM a reușit să aibă un avantaj de nouă goluri la un moment dat, după 40 de minute CSU reușind să înscrie doar 10 goluri. Pe final, sucevenii au început să reducă din diferență însă era prea puțin într-un timp prea scurt pentru a mai schimba soarta jocului, CSM București închizând tabela la 29-20.

După această etapă, CSM București ocupă locul trei în clasamentul primei Ligi de handbal masculin, în timp ce CSU Suceava se află pe locul nouă, primul pentru play-out, etapa viitoare jucând acasă cu Timișoara.

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.