Penicilina - Știința Bacău

Penicilina – Știința Bacău

Știința Bacău a câștigat cu scorul de 3-1 partida disputată ieri, la Iași, în compania formației Penicilina și a terminat sezonul regulat pe poziția a 4-a, având șansa acum să joace pentru titlu. Datorită rezultatului de la Piatra Neamț, acolo unde Medicina s-a impus cu același scor, 3-1, ieșencele au rămas pe poziția a 8-a și vor juca pentru clasarea pe unul dintre locurile 5-8.

“A fost o întâlnire normală pentru mine, ținând cont că merg la Bacău doar atunci când îmi permite timpul. Sunt foarte ocupat cu orele pe care le am la facultate și sunt nevoit să fac naveta Iași – Bacău. Am reușit să intrăm în primele 4 formații și acum trebuie să ne jucăm șansa la titlu. Nu pot spune dacă vom câștiga sau nu campionatul, dar știu că trebuie să ne jucăm șansa și vom vedea ce se va întâmpla. În ceea ce o privește pe Penicilina, cred cu tărie că o poate bate pe Dinamo”, a declarat Rareș Puni, fostul antrenor al chimistelor, actual antrenor secund la Știința Bacău.

Lupta pentru medalii va începe pentru băcăuance la Blaj, vineri și sâmbătă disputând primele două partide din play-off, iar Iașiul va juca primul meci pe terenul formației Dinamo, sâmbătă, 26 martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.