Florin Prunea

Florin Prunea

Înfrângerea suferită pe teren propriu în fața formației FC Voluntari a declanșat un adevărat scandal la CSMS Iași. Prunea și Napoli au anunțat că vor pleca în vară, jumătate dintre titulari nu au contractele prelungite, iar președintele Consiliului Director își anunță și el demisia.

“Sunt la finalul contractului cu CSMS și e normal să îmi caut de lucru. Ne simțim singuri, parcă e echipa noastră, nu a orașului. În nicio deplasare nu am văzut pe nimeni din Comitetul Director. De la Voluntari au fost 10 inși, iar de la Iași niciodată nu vine nimeni, nici Antohi, nici Apostol. În schimb, când vine Steaua, toată lumea se pupă pe la oficială cu Becali”, a declarat președintele Florin Prunea la Divizia Locală de la Digi24 Iași.

Președintele CD, Leonida Antohi, a reacționat la acuzele aduse de Florin Prunea, declarând că este foarte ocupat cu activitățile de la clubul Politehnica și de aceea nu crede că va mai avea timp să mai lucreze și la fotbal, acolo unde a acceptat să vină doar din pasiune, rolul Comitetului fiind mai mult onorific.

Comitetul Director l-a delegat pe vicepreședintele Cristi Stărică să negocieze prelungirea contractelor jucătorilor cărora le expiră înțelegerile în această vară, fotbaliștii dorindu-și să rămână la Iași, chiar dacă Florin Prunea și Nicolo Napoli nu vor mai continua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.