Vladut Simionescu

Vladut Simionescu

Multiplu medaliat național și internațional, cu șanse reale de a participa la Jocurile Olimpice la un moment dat, ieșeanul Vlăduț Simionescu mai are nevoie de 4.000 de euro pentru operația care îl ține departe de tatami.

“Mai am nevoie de 4.000 de euro pentru operație și pentru recuperarea de după. Am reușit să strâng 6.000 de euro singur până acum. La recuperare trebuie să merg câte o săptămână, o dată pe lună și costă 700 de euro doar ședințele de la clinică. Nu mai am nicio șansă de a participa la Jocurile Olimpice. Dacă m-aș fi operat acum 7 luni, așa cum trebuia, poate mai exista o șansă. De la Federație nu am mai primit niciun răspuns pozitiv”, a declarat Vlăduț Simionescu.

După 3 luni, Federația de Judo încă nu are răspuns

“N-am văzut solicitarea, o s-o verific şi o să-l sun pe domnul Năftică. Am vorbit cu ei la finalul anului, mi-au zis că nu pot merge la Rio, că trebuie să se opereze, dar nu mi-a cerut vreun ajutor. Să vedem şi ce costuri impune, nu pot da un răspuns imediat. Noi ne-am şi mutat, a fost o perioadă agitată”, a declarat în luna ianuarie pentru gsp.ro secretarul general interimar, Gheorghe Savu.

Operația ar urma să aibă loc în Turcia, sportivul sperând ca restul de 4.000 de euro să îi poată strânge în maximum două săptămâni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.