Pandurii - CSMS Iași

Pandurii – CSMS Iași

După ce în returul campionatului trecut a pierdut cu scorul de 5-2 în fața formației din Târgu Jiu, CSMS Iași a fost învinsă din nou la scor de echipa antrenată de Edi Iordănescu, scor 3-0. Mihai Roman a reușit o dublă în prima repriză, înscriind primul gol cu o lovitură de cap în minutul 19 al partidei. Același Roman a mărit avantajul gorjenilor după o lovitură de la 11 m, ratată într-o primă fază de atacant. Grahovac a respins în față, iar fotbalistul Pandurilor a trimis mingea în plasă. La faza care a precedat penalty-ul primit de gazde, ieșenii au cerut și ei lovitură de pedeapsă, acuzând că șutul lui Grigorie a fost oprit cu mâna de Fernandes.
Ioan Hora a stabilit scorul final cu golul marcat în minutul 56 după o greșeală imensă a lui Piccioni. Atacantul italian a intrat la pauză în locul lui Ștefan Grigorie și a pierdut absolut toate mingiile care au ajuns la el.

“Nu putem să câștigăm toate meciurile. Suntem o echipă care vrem să ne salvăm de la retrogradare. Am făcut greșeli individuale și Pandurii au profitat. Au câștigat meritat acest meci. Mergem înainte și ne pregătim pentru meciul cu CFR de vineri”, a declarat Nicolo Napoli.

Pentru echipa din Copou urmează partida de pe teren propriu, în fața CFR-ului, vineri, de la ora 21:00.

Andrei LUCA

andrei.luca@sportmoldova.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.