CSM Politehnica începe în următoarea perioadă curățenia de iarnă în lotul antrenat de Eugen Neagoe, dar se gândește și la viitor. Astfel, primul jucător intrat în vizorul clubului din Copou este fundașul lateral Marian Pleașcă, cel care își va încheia conturile cu Pandurii Tg. Jiu în luna ianuarie și va deveni jucător liber de contract.

Marian Pleașcă are 26 de ani, este jucător de picior drept, joacă pe postul de fundaș dreapta și este la Tg. Jiu din anul 2010, fiind un produs al clubului oltean. Acesta a mai jucat pentru echipa secundă a Pandurilor și a fost împrumutat la Minerul Lupeni. Are o convocare la echipa națională a României (Belgia – România, 2-1) și 3 convocări la echipa de tineret.

Odată cu încheierea primei părți a sezonului, președintele Florin Prunea a anunțat o listă de 5 jucători de care clubul din Copou s-ar putea despărți în următoarea perioadă. Este vorba despre portarii Dumitru Hotoboc şi Nicuşor Grecu, fundaşul Ante Saric şi atacantul Gianmarco Piccioni, cărora li se va propune rezilierea contractelor. Jucătorul ieșean de bandă stângă, Narcis Bădic, este vizat pentru a fi împrumutat. De asemenea, pentru rezilierea contractelor se va discuta și cu fundașii laterali Ionuț Voicu și Daisuke Sato, în funcție de jucătorii care vor sosi sub comanda lui Eugen Neagoe în această iarnă. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.