Nicolo Napoli numără orele pe care le mai are de stat în Copou. Astăzi, Comitetul Director al CSM Politehnica Iași s-a întrunit și a luat act de scrisoarea trimisă de Florin Prunea, rezolvând toate punctele pe care acesta le-a cerut. Clubul ieșean s-a împrumutat de la parteneri și a făcut rost de suma necesară demiterii lui Nicolo Napoli, banii ajungând astăzi la casierie.

Președintele Prunea a acționat ca un neprofesionist în ceea ce îl privește pe Nicolo Napoli. Niciodată nu se face ce a făcut el cu Isăilă, situația lui Napoli nu era clarificată. Comitetul Director refuză orice nume de antrenor până în momentul în care Napoli va pleca de la Iași. În plus, nu înțeleg cum de președintele Prunea spunea acum 10 zile că există stabilitate la Iași, iar acum, deodată, spune că jucătorii sunt neplătiți și din această cauză nu sunt rezultate. Chiar și campania de transferuri din vară a fost una defectuoasă. Noi le-am dat toți banii pe care i-au cerut, au prelungit contractele și acum ce se întâmplă? Prunea să nu uite că a mâncat o pâine la Iași și nu orice fel de pâine, ci cozonac făcut la Mitropolie”, a declarat Leonida Antohi, președintele Comitetului Director al CSM Politehnica Iași.

Obiectivul rămâne același

Obiectivul stabilit la începutul acestui sezon, anume calificarea în play-off, rămâne în Copou, în ciuda problemelor din ultima vreme. Membrii Comitetului Director sunt de părere că lucrurile au mers bine până la un moment dat, iar obiectivul nu poate fi schimbat.

CSM Politehnica Iași se află în acest moment pe poziția a 9-a, cu 12 puncte acumulate, la 4 lungimi distanță de Pandurii Tg. Jiu, ocupanta locului 6.

Leave a Reply

Your email address will not be published.