Foto: Ionuț Tabultoc

Foto: Ionuț Tabultoc

FC Botoșani rămâne fără succes în debutul acualului sezon al Ligii I. În runda a 4-a a primului eșalon valoric românesc, elevii lui Leo Grozavu au cedat la limită, scor 0 la 1, în fața campioanei en-titre, Steaua București. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 2, când Gabriel Iancu a șutat imparabil dintr-o lovitură liberă de la marginea careului. Din momentul marcării golului și până la finalul întâlnirii, moldovenii au dominat jocul, având o posesie de 54%, însă nu au găsit drumul spre gol.

În urma acestui rezultat, FC Botoșani rămâne cu 2 puncte în clasament, în timp ce Steaua a acumulat 8 puncte.

Declarațiile antrenorilor:

Leo Grozavu: „Am dominat partida, dar se pare că nu e de ajuns. De fiecare dată începem cu 0-1 și este foarte greu să revii. Ne este foarte greu să ne concentrăm în fața porții. Din păcate și domnul Tudor de fiecare dată când arbitrează la Botoșani creează presiune. La finalul meciului m-a și amenințat, nu poți să-ți bați joc așa de o echipă.”

Mirel Rădoi: „Băieții merită felicitări, au avut ambiție, dăruire și cred că am făcut un joc bun. Este o victorie importantă, având în vedere că vine returul cu Partizan și aveam nevoie de motivație.”

În runda următoare a Ligii I, FC Botoșani se va deplasa la București pentru duelul cu FC Voluntari, iar Steaua va primi vizita rivalei Dinamo.

Radu Căciulă

radu.caciula@sportmoldova.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.