Pe lângă interesul pe care Gigi Becali îl are pentru tânărul Olimpiu Moruțan de la FC Botoșani, patronul echipei FCSB a declarat în urmă cu două săptămâni că iși dorește un alt jucător de la echipa moldoveană, spunând despre el că „este bun, dar nu are rost să dau acum detalii, pentru că este de la Botoșani. Nu vă dați seama niciodată despre cine este vorba. Da, e de la Botoșani, dar nu ghiciți niciodată, pentru că este o invenție de a mea, acest jucător.”

Se pare că fotbalistul dorit de bucureșteni este fostul rapidist Mihai Roman. Roman are 33 de ani și a jucat titular în meciul de duminică contra FCSB-ului, pierdut de echipa sa cu 0-3 după golurile lui Gnohere, Man și Tănase. După meci, Roman a făcut o declarație surprinzătoare despre viitorul său.

“Îi mulțumesc lui Becali, dar FCSB ar face mai bine să cumpere un jucător mai tânăr. Le mulțumesc pentru ofertă, dar mă simt bine aici, la Botoșani”, a spus mijlocașul pentru DigiSport.

Mihai Roman a fost selecționat în anul 2000 de către echipa de Liga a III-a CSM Bucovina Rădăuți. În 2005 a ajuns la Cetatea Suceava , iar în 2007 s-a transferat la FC Brașov, în Liga I. După trei ani în tricoul brașovenilor, Roman s-a transferat la Rapid București, unde a jucat timp de trei sezoane. În 2013 acesta a ajuns la Toulouse, în Ligue 1, dar din cauza numeroaselor accidentări, bucovineanul a jucat doar în 5 partide pentru francezi. În 2016, liber de contract, Roman a ajuns la FC Botoșani, revelația din acest sezon de Liga I.

Roman are 19 apariții și 6 goluri pentru FC Botoșani în acest sezon, titular incontestabil pentru echipa antrenată de Costel Enache.

 

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.