Federația Română de Fotbal va anunța, astăzi, la Casa Fotbalului, un nou parteneriat prin care Casa Pariurilor va deveni sponsorul oficial al Ligii secunde, urmând să-și schimbe denumirea în Liga a II-a Casa Pariurilor.

Conform site-ului liga2.prosport.ro, suma de parteneriat între cele două enități se învârte undeva la 200.000 de euro, ceea ce ar însemna că fiecare echipă ar primi în jur de 10.000 de euro. Acest contract cu o casa de pariuri îi nemulțumește pe unii conducători de fotbal, în primul rând că nu vor să se asocieze cu o casă de pariuri, iar suma ofertată este una foarte mică, chiar și pentru ligă secundă din România.

“Dacă cei care conduc destinele Federației sunt de acord cu așa ceva, noi nu ne putem opune. Dar mi se pare suma prea mică pentru un astfel de parteneriat. Eu nu văd cu ochi buni asocierea fotbalului cu o casă de pariuri.“, a declarat antrenorul Științei Miroslava, Adrian Kereszy.

La Casa Fotbalului, președintele Federației, Răzvan Burleanu , şeful Departamentului Competiţii, Felix Grigore, vor prezenta pareneriatul FRF- Casa Pariurilor. Casa Pariurilor va fi reprezentată de Directorul General Gabriel Vasilescu.

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.