CSMS Iași - Fragaria Cup

CSMS Iași – Fragaria Cup

Centrul de copii și juniori a CSMS Iași continuă să obțină performanțe notabile la nivel juvenil. Grupa 2007, condusă de antrenorul Mihai Drăgoi a câștigat turneul „Fragaria Cup”, desfășurat la Preșov, în Slovacia. La această competiție au luat parte 29 de echipe, care au fost împărțite în trei grupe. Micii ieșeni au încheiat în grupa lor pe locul 3, iar apoi au câștigat toate disputele până în finală, pe care au câștigat-o cu scorul de 3-2 în fața letonilor de la FK Tukums.

„A fost primul turneu internaţional pentru această grupă de excepţie, pentru că în ţară a mai cucerit vreo câteva trofee. Darius Cnacoschi a fost desemnat cel mai bun portar al turneului, Ianis Urbanovici a fost cel mai bun jucător al competiţiei, iar Mihai Costea a fost şi el nominalizat printre stelele turneului”, a declarat Mihai Drăgoi, tehnicianul juniorilor ieșeni, pentru Ziarul Evenimentul.

CSMS Iași a cucerit „Fragaria Cup” în componența: Darius Cnacoschi – Filip Stoica, Mihai Costea, Albert Ciubotariu, Ianis Vasilachi, Ianis Urbanovici (au mai jucat Alex Pricope, Robert Pricop, Denis Petrache, Vlad Ilie şi Andrei Pleşca).

 

Radu Căciulă

radu.caciula@sportmoldova.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.