Bojan Golubovic

Bojan Golubovic

În această vară, mai multor jucători ai formației CSMS Iași le expiră contractele, iar zvonurile au început să apară în presa centrală. Gazeta Sporturilor anunță în ediția de astăzi, EXCLUSIV, faptul că Bojan Golubovic va semna cu Steaua București, știre dezmințită chiar de Mihai Stoica.

De altfel, Golubovic este jucătorul cel mai aproape de a prelungi contractul cu formația ieșeană, alături de Milan Mitic. În afara celor doi, la finalul acestui sezon le mai expiră contractele lui Grahovac, Caparco, Bole și Onduku (împrumutat).

Eu am spus-o de multe ori, Iaşul are prioritate în privinţa mea. Dacă sunt mulţumit aici, prelungesc contractul, renunţ imediat la ofertele pe care le am. La ora actuală însă, senzaţia mea este că domnul Prunea şi domnul primar nu mă mai vor la Iaşi! La 33 de ani şi la cum am apărat la CSMS, cred că meritam mai mult. Am primit o ofertă de parcă aş veni în teste la Iaşi. Un sezon, plus un altul dacă vrea clubul. Nu mai vorbesc că nici de salariu nu sunt mulţumit. Asta este, îmi voi face datoria la echipă până în ultima zi a contractului actual, apoi, probabil, voi pleca. Trebuie să mă gândesc şi la viitorul meu”, a declarat pentru ziaruldeiasi, Branko Grahovac.

Florin Prunea a comentat zvonurile apărute la câteva ore după ce Golubovic a marcat un nou gol pentru CSMS Iași. “Golubovic este un atacant de valoare, pe care mi l-am dorit foarte mult la Iași. Am negociat foarte mult cu el în vara trecută și am semnat cu el pe ultima sută de metri, deși nu mai aveam alt atacant în lot. Mi-a plăcut caracterul lui și-a dovedit asta.  Golubovic nu este de vânzare. Am avut o primă discuţie de prelungirea contractului şi sunt convins că va continua la noi. Sunt şi jucători care nu se gândesc la bani, Golubovic face parte din această categorie. Nu am riscat nimic din punct de vedere sportiv, pentru că știam ce poate. Nu doar el se află la final de contract cu CSMS Iași. Mai sunt și alți jucători, așa că am început deja discuțiile cu ei”, a spus președintele ieșenilor.

Sunt șanse mari ca toți cei 6 fotbaliști să rămână la Iași, mai ales dacă formația din Copou se va califica în preliminariile Europa League.

Leave a Reply

Your email address will not be published.