Leo Grozavu

Leo Grozavu

FC Botoșani s-a despărțit de Cristi Pustai și după victoria clară în fața Timișoarei, scor 6-1, a reușit instalarea unui alt tehnician.

Este vorba despre Leo Grozavu, antrenorul care și-a reziliat contractul cu formația de ligă secundă, Gaz Metan Mediaș și a ajuns în urmă cu câteva momente la Botoșani, acolo unde conduce astăzi primul antrenament în vederea confruntării de luni, cu CSMS Iași.  Chiar dacă Grozavu a plecat din Moldova din cauza unui conflict cu jucătorii, se pare că tot aceștia l-au dorit înapoi pe fostul antrenor. “Știu că vom avea o misiune foarte dificilă, dar am avantajul că deja cunosc echipa și trebuie să ne apucăm imediat de treabă. Din punctul meu de vedere situația este clară în ceea ce privește contractul, iar obiectivul este acela de a termina pe primul loc în play-out. Am demonstrat că se poate și cred că acest obiectiv este realizabil”, a declarat Leo Grozavu.

Echipa moldavă ocupă în acest moment poziția a 5-a în play-out, cu 20 de puncte acumulate și are în continuare emoții în ceea ce privește retrogradarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.