CSMS futsal

CSMS futsal

După o serie de rezultate negative, băieții antrenați de Nelu Stancea s-au descătușat mai întâi în partida din Cupa României, scor 9-1 la Brașov, iar aseară, în Liga 1, au câștigat cu 4-3 în fața Dunării Călărași, după ce au condus cu 3-0 și 4-1. În minutul 1, ieșenii conduceau deja cu 2-0, grație unui autogol și a golului marcat de Pricop. Două minute mai târziu, Victor Mandea a dus scorul la 3-0, în acel moment intervenind o stare de relaxare în jocul alb-albaștrilor. Dunărea a redus din diferență prin Răzvan Radu în minutul 11, iar la faza următoare, Ștefan Krstic a trimis balonul în bară. Până la pauză, CSMS a refăcut diferența de 3 goluri prin Alexandru Pricop și tabela arăta scorul de 4-1.

În repriza secundă, gazdele nu au reușit să mai marcheze, făcând-o însă oaspeții de 2 ori, spectatorii din Sala Sporturilor trăind la intensitate maximă ultimele minute ale întâlnirii.

CSMS ocupă în acest moment poziția a 7-a, cu 31 de puncte acumulate și are șanse de a rămâne pe loc de play-off, cu două etape rămase din sezonul regulat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.