La mijlocul acestei saptamani se va desfasura etapa a 4-a a Cupei Romaniei, faza judeteana. Tinand cont de ultimele rezultate ale Erbiceniului, CS Tomesti-Flacara Erbiceni se anunta a fi cel mai interesant duel din aceasta faza a competitiei. Partida se va disputa pe terenul sintetic din Tomesti, miercuri, de la ora 17:00, si va fi condusa de o brigada de arbitri formata din Gabriel Mihuleac (arbitru principal), George Macovei si Mihai Teodor Axinie (arbitri asistenti).

Sinestiul pregatit de Florin Pintilii va merge la Golaesti, in timp ce Unirea Mircesti, principala favorita la castigarea competitiei, se va deplasa la Baltati.

Steaua Magica, echipa care a pierdut surprinzator in etapa de duminica, 2-1 la Lungani, are meci cu Unirea Scanteia, pentru ca Olimpia Popricani-Viitorul Lungani si AS Gloria Bals-Viitorul Harlau sa completeze tabloul jocurilor programate miercuri, de la ora 17.00.

Joi, de la aceeasi ora, pe terenul sintetic din Copou, Arbitrii intalnesc ultima clasata Vointa Motca. Echipa arbitrilor reprezinta, fara doar si poate, pata de culoare a acestei intreceri, surprinzandu-ne si in acest an cu un parcurs foarte bun, dupa rezultatele obtinute in sezonul precedent.

Unirea Ruginoasa este calificata direct in urmatoarea etapa a Cupei Romaniei.

CS Tomesti – Flacara Erbiceni (miercuri, 17:00)
Avantul Golaesti – Stejarul Sinesti
Unirea Scanteia – Steaua Magica
Olimpia Popricani – Viitorul Lungani
Gloria Baltati – Unirea Mircesti
AS Gloria Bals – Viitorul Harlau

Arbitrii – Vointa Motca (joi, 17:00)

Leave a Reply

Your email address will not be published.