Echipa care a facut ani buni legea in Liga a 4-a ieseana, castigand aproape tot ce se putea la nivel de judet sub bagheta lui Adi Cotan, ar putea reveni in prim-plan din aceasta vara.

Cotan a primit de curand o oferta concreta din partea primarului comunei Dumesti, raspunsul initial fiind unul negativ. Pentru a reveni in fotbalul judetean, acesta a impus cateva conditii si, in cazul in care lucrurile vor decurge asa cum se petrecea in perioada de glorie a Rapidului, va fi doar o chestiune de timp pana la revenirea acestei grupari in fotbalul mic iesean.

Adi Cotan este la ora actuala implicat in proiectul Magic Trofeo Maestrelli, fiind si colaborator al Centrului de Copii si Juniori al CSM Politehnica Iasi.

Rapid Dumesti s-a desfiintat in urma a doua sezoane ratate, perioada in care Unirea Mircesti si Siretul Lespezi au reusit finalmente sa incheie hegemonia campionilor din Dumesti. De “hemoragia” fotbalistica a dumestenilor se face vinovat actualul antrenor al formatiei de Liga a 3-a, CSM Pascani – Corneliu Costachescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.